Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.
Scherp geprijsde lustrumreizen. Persoonlijk en creatief reisadvies.


PERSOONLIJKE WERKWIJZE


Younique Travel onderscheidt zich door een unieke persoonlijke werkwijze. Afhankelijk van jouw voorkeur, bespreken we eerst samen met jullie als lustrumreis commissie de plannen bij ons op kantoor in Amsterdam, of per email / telefoon. Vervolgens verrassen wij jullie als reiscommissie van je jaarclub of dispuut, met een creatief, uniek en passend voorstel. Younique Travel investeert daarbij alle benodigde tijd & aandacht om je te adviseren en samen met de reiscommissie te 'schaven & sleutelen' aan jullie persoonlijke lustrumreis. We zetten samen de puntjes op de "i". U wordt hierin geadviseerd door een ervaren en enthousiaste reisexpert met veel veldwerkkennis en ‘moet-je-net-weten-tips’

Zo ontstaat de ‘Younique’ lustrumreis die past bij  jouw eigen dispuut, jaarclub of studievereniging. En dat tegen de scherpste tarieven van Nederland! Veel van onze klanten hebben het idee dat ze onze enige klant zijn... Dat is een groot compliment voor Younique Travel, want we streven naar deze persoonlijke werkrelatie. In elk stadium vooraf, gedurende of na uw reis staan wij voor u klaar om uw reisvragen te beantwoorden of om reistips te geven!

GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Of je nu al een concreet plan heeft voor je lustrumreis, of wanneer je nog geen idee heeft waar met het organiseren van de lustrumreis te beginnen, het ervaren lustrumreis team van Younique Travel staat klaar om je te helpen! Geheel vrijblijvend en gratis kun je bij ons een maatwerk voorstel voor jullie lustrumreis plannen aanvragen!
SGR LID

Younique Travel is aangesloten bij SGR, als een van de weinige lustrumreis touroperators in Nederland! Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen alle door Younique Travel georganiseerde reizen onder de garantie van SGR.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
 


Waarom SGR?


Vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie! De wildgroei in de (lustrum)reis markt is bij tijde groot en regelmatig gaat het helemaal mis met startende nieuwe reisorganisaties. Het zal je maar gebeuren: Je hebt een lustrumreis geboekt en al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar je hebt geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg lustrumreis. Weg geld. Je moet er toch niet aan denken? Laat staan het uitleggen aan je clubgenoten... Maar ook als je al op uw lustrumreis bent, kan het mis gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld je verblijf of de terugreis niet zijn betaald omdat uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen. En ja, daar staat je dan. Gelukkig is er de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR.
 

Je spaargeld veilig zonder extra kosten.
 

SGR staat garant voor je vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat je verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: dit geldt alleen wanneer je boekt bij een lustrumreisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Daarom is het heel belangrijk dat je, voordat je een reis boekt, zeker weet dat die reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Welk excuus verhaal er ook wordt uitgelegd, ga NOOIT met een niet-SGR reisorganisatie in zee! Want alleen dan weet je zeker dat je reisgeld veilig is. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost je bovendien niets extra.
 

Lees meer op www.sgr.nl
VERZEKERINGEN


Younique Travel geeft u de mogelijkheid uw reis- & reisannuleringsverzekeringen af te sluiten tegen de voordeligste touroperator inkooptarieven. Hierin werken wij samen met de Europeesche Verzekeringen, dé grootste reisverzekeraar van Nederland! Klikt u hier voor meer informatie over
reisverzekeringen & reisannuleringsverzekeringen