Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.
Privacy Statement Younique Travel

Beste Younique Reizig(st)er,


Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Je hebt er vast al over gehoord. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel jouw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Op basis daarvan hebben ook wij ons huidige Privacy Statement aangepast. Wat betekent dit voor jou?

Bewust en onbewust deelt je je persoonsgegevens met ons, bijvoorbeeld door het opsturen van paspoort gegevens voor het boeken van vluchten, het doorgeven van allergie- of dieet wensen, etc etc. In het vernieuwde Privacy Statement staat uitgebreider omschreven hoe wij met jouw en jouw reisgenoten hun persoonsgegevens omgaan. Je vindt bijvoorbeeld meer uitleg over hoe wij welke door gegevens verwerken, met wie wij ze hoe delen, hoe lang ze bewaard worden, waarvoor wij ze nodig hebben en waarvoor wij ze gebruiken. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens bij ons in veilige handen. Dit Privacy Statement geldt ook voor medereizigers, klanten, medewerkers, etc. Geef jij of jouw organisatie persoonsgegevens van medewerkers of bestuurders aan ons door? Dan gaan wij ervan uit dat jij hen informeert over ons vernieuwde Privacy Statement.

Younique Travel voldoet aan de nieuwe AVG wetgeving. Hoe we precies met je privacy omgaan, wat onze en jouw verplichtingen zijn en hoe we met de privacy gegevens omgaan, lees je hieronder in de gelinkte documenten.

Privacy_Beleid_Younique_Travel.pdf
Privacyverklaring_Younique_Travel.pdf