Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.

SGR lid

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN


Younique Travel is aangesloten bij SGR, als een van de weinige lustrumreis touroperators in Nederland! Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen alle door Younique Travel georganiseerde reizen onder de garantie van SGR.


De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”


Waarom SGR?
 

Vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie! De wildgroei in de (lustrum)reis markt is bij tijde groot en regelmatig gaat het helemaal mis met startende nieuwe reisorganisaties. Het zal je maar gebeuren: Je hebt een lustrumreis geboekt en al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar je hebt geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg lustrumreis. Weg geld. Je moet er toch niet aan denken? Laat staan het uitleggen aan je clubgenoten... Maar ook als je al op uw lustrumreis bent, kan het mis gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld je verblijf of de terugreis niet zijn betaald omdat uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen. En ja, daar staat je dan. Gelukkig is er de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR.


Je spaargeld veilig zonder extra kosten.
 

SGR staat garant voor je vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat je verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: dit geldt alleen wanneer je boekt bij een lustrumreisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Daarom is het heel belangrijk dat je, voordat je een reis boekt, zeker weet dat die reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Welk excuus verhaal er ook wordt uitgelegd, ga NOOIT met een niet-SGR reisorganisatie in zee! Want alleen dan weet je zeker dat je reisgeld veilig is. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost je bovendien niets extra. 

Lees meer op www.sgr.nl AANSPRAKELIJKHEID VERZEKERINGEN

Tevens heeft Younique Travel de meest uitgebreide touroperator aansprakelijkheidsverzekering bij Meeus verzekeringen en de Goudse Verzekeringen. Mochten er tijdens de reis door onze fout zaken mislopen, dan zijn wij aan alle kanten in uw voordeel veilig ingedekt!