Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.
24-05-2014
War Child Kilimanjaro-expeditie

Laat je persoonlijk uitnodigen door Marco Borsato mee te klimmen naar de top van de Kilimanjaro!

Oorlog is geen kinderspel. Kinderen die opgroeien in conflictgebieden staan voor enorme uitdagingen: angsten overwinnen, heftige ervaringen verwerken en vertrouwen opdoen om de cirkel van geweld te doorbreken en te kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.

 

Daar hebben ze hulp bij nodig. Hulp die War Child hen biedt, en waar jij (met je collega’s of vrienden) aan bij kunt dragen, samen met ons! Op een manier die jou uitdaagt. Die een beroep doet op al je kunnen. Op teamwerk, leiderschap, creativiteit en doorzettingsvermogen.

 


De Kili-Challenge

De Kili-Challenge is een unieke uitdaging. De lat ligt hoog: namelijk op 5895 meter op de top van de Kilimanjaro in Tanzania en tevens 20.000 kinderen helpen. Maar de Kili-Challenge is vooral een onvergetelijk avontuur. Een life time experience. Voor jou, voor je team en uiteindelijk voor duizenden kinderen die War Child hierdoor kan helpen.

 

 

 

 


De Kili-Challenge bestaat uit vier krachtige elementen:

  • Een sportief leiderschapsprogramma waarin we je fysiek & mentaal zullen begeleiden naar de top van Afrika en waarin je jezelf zult overtreffen.
  • Een geheel verzorgde avontuurlijke reis en expeditie naar de top van de 5895 hoge Kilimanjaro. Evt te verlengen met een wildlife safari en/of een tropisch bountystrand einde.
  • De mogelijkheid je te verrijken met het inspirerende werk van War Child en je eigen netwerken te activeren om zo persoonlijk hét verschil te kunnen maken voor een betere toekomst voor duizenden kinderen in oorlogsgebieden.
  • Een ongekende voldoening en trots dat jij als een van onze allereerste Challengers de top van de hoogste berg van Afrika bereikt.

 

War Child en Younique Travel zijn samen met enthousiasme begonnen aan de organisatie voor deze unieke challenge. Nu vragen we jou om dit avontuur met ons aan te gaan. Ga je mee…? MELD JE DAN HIER AAN.

 

 

De kosten en je Fundraising buddy

Het gehele avontuur kost per deelnemer 2895 euro. Dit is inclusief vliegticket, overnachtingen, expeditie, maaltijden en begeleiding. Oftewel, een geheel verzorgde avontuurlijke reis expeditie! Ook krijg je een War Child buddy om je te helpen bij het fondsenwerven en 3 (training)-bijeenkomsten waarbij je klaargestoomd wordt om de berg op te gaan.

 

 

Hoe werkt het?

Wat moet je doen? Allereerst: een hoge berg beklimmen. Da’s al een hele prestatie. Maar oorlogskinderen helpen kost geld. Daarom vragen we alle deelnemers om 2400 euro op te halen voor War Child.

 

Maar, geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je doet het met je team. En War Child zorgt voor een buddy die je helpt bij het verzinnen van unieke fonds wervende acties en activiteiten. Daarnaast organiseren we verschillende bijeenkomsten voor deelnemers waar we naast trainingsinformatie je ook volop ondersteunen om op een creatieve manier die 2400 euro bij elkaar te krijgen. Speciaal daarvoor lanceren we na de zomer de Challenge campagne, waarbij we je vrienden en familie gaan uitdagen om jou te challengen.

 

 

Wanneer?

De gehele reis duurt 10 dagen, waarvan je er 7 op de Kilimanjaro zit. Omhoog in 5,5 dag en naar beneden in 1,5 dag. We vertrekken op 28 & 30 januari en 1 februari 2015. Meer reisinformatie en trainingstips krijg je na je aanmelding.

 

Als je meer wilt weten, ga dan naar de speciale Kili-challenge website van War Child, bekijk je de FAQ sheet, of mail je vragen naar challenge@warchild.nl. Maar beter nog, meld je gewoon aan. Want de top halen we samen. En samen halen we de oorlog uit een kind.

 

 

 

Op maandag 30 juni organiseren we om 18:00 uur een avontuurlijke informatieavond op het hoofdkantoor van War Child in Amsterdam. Ook hiervoor kun je je aanmelden via challenge@warchild.nl

 

Ga je de uitdaging meteen met ons en War Child aan? Schrijf je dan hier in voor de expeditie!

Download hier de informatie brochure voor veel extra inhoudelijke informatie over de challenge. Of de FAQ sheet voor de antwoorden op al je vragen.