Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.
13-11-2010
SGR en Younique Travel slaan de handen ineen

Younique Travel heeft een nieuw SGR lidmaatschap nummer! Younique Travel is aangesloten bij SGR, als een van de weinige maatwerk touroperators in Nederland! Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen alle door Younique Travel georganiseerde reizen onder de garantie van SGR.

Waarom SGR?

Vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie! Het zal u maar gebeuren: U heeft een vakantie geboekt en u bent al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar u hebt geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg vakantie. Weg geld. U moet er toch niet aan denken? Maar ook als u al op uw vakantiebestemming bent, kan het mis gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld uw verblijf of de terugreis niet zijn betaald omdat uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen. En ja, daar staat u dan. Gelukkig is er de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR.


Uw reisgeld veilig zonder extra kosten.

SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: dit geldt alleen wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Daarom is het heel belangrijk dat u, voordat u een reis boekt, zeker weet dat die reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Want alleen dan weet u zeker dat uw vooruitbetaalde reisgeld veilig is. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra. Altijd doen dus!