Bewaarde reizen (0)
Er zijn geen bewaarde reizen gevonden.
Newsflash
19-07-2017
 
Op lustrumreis onderneem je veel vette shizzle, zie je vanalles cools en beuk je lekker door de natuur. Maar... je wilt ook wel eens een 'flirt-talk' maken met een lokale schoone toch?
12-08-2016
 
Als je graag reist, dan wordt je bij iedere trip die je maakt een beetje wijzer. Maar niet alle gewoonten van een land zijn op voorhand volledig bekend. Je kan de plank dus nog wel eens flink misslaan. Hoe voorkom je blunders?
10-08-2016
 
Je probeert te slapen tijdens je lustrumreis, maar hoort gezoem om je oren en hebt overal jeuk. Argh, je wordt gek van de muggen! Het zijn zulke kleine insecten, maar ze kunnen bloedirritant zijn voor lichaam en geest. Creatieve anti-muggen tips...
02-08-2016
 
Een backpack of koffer inpakken is voor heel wat lustrum reizigers een stressvol gebeuren. Moet je nou alles oprollen om de minste ruimte in te nemen? Of kan effectief inpakken alleen dmv vacuümzakken? Geen paniek, handige inpak tips vind je hier!
01-08-2016
 
Bier en lustrumreizen gaan heel goed samen. Een lustrumreis en goedkoop bier nog beter. Nou stem je je lustrumreis niet direct af op de bierprijs van een land, maar toch is het leuk om te zien wat een biertje gemiddeld kost op je lustrumreis adres.
 
1. 2. 3.